Suspect’ten yeni albüm ve turne

1990’da kurulan ve ilk albümünü 1993’te yayınlayan Suspect, yakın geçmişte ara verdiği müziğe, pandemi döneminde yayınlamaya başladığı yeni kayıtlarla geri dönmüştü.

Grup şu sıralar kendi stüdyoları No: 55’te yeni albümlerinin kayıtlarını tamamlamak üzere. Kariyerlerinin üçüncü albümü olacak yapımda, 2022 yılı içinde single olarak yayınlanan ve büyük ilgi gören “Delusions” ve “Awake”in yanı sıra, şimdilik kod isimleri ile saklanan “Rende”, “Disincarnate”, “Fiko”, “Kadıköy”, “Karmaşa”, “Asnych” ve “Herkes Kör” ile birlikte toplam 9 şarkı olacak. Dijital olarak yayınlandıktan sonra CD olarak da piyasaya sürülecek albümden “Rende” kod adlı şarkıya bir video klip çekilecek .

Suspect, Ekim ayı ile birlikte İstanbul, Eskişehir, Kocaeli ve Bursa’nın aralarında olduğu farklı şehirleri kapsayan bir turneye çıkıyor. Her şehirde farklı konuk gruplarla gerçekleşecek turnenin ilk konseri 2 Ekim’de İstanbul Dorock Heavy Metal Club‘da. Ardından 7 Ekim / Kocaeli 262 ve 16 Ekim / Eskişehir F-Stop konserleri var. Bursa konseri ve İstanbul’daki ikinci konserin detayları da yakında açıklanacak.